Menú

PROJECTES PEDAGÒGICS

TOTS DANSEN

El Tots Dansen és un projecte que neix al Mercat de les Flors de Barcelona i al qual de seguida ens hi vàrem afegir, juntament amb els principals teatres de Catalunya. El projecte s'adreça a centres d'ensenyament secundari per apropar el llenguatge corporal i introduir la dansa contemporània als joves. 

El projecte s'articula mitjançant la  formació al professorat d'educació secundària, a càrrec d'un/a coreògraf/a professional i una ballarina-formadora local. 

D'altra banda, el procés de creació coreogràfica que es comparteix entre alumnes i professors, amb la supervisió artística de la coreògrafa i de la formadora, donarà com a resultat final un espectacle de dansa contemporània a l'escenari del Principal.

El projecte consta de diferents parts: formació del professorat i formadors, presentació del projecte als alumnes, preparació a l'aula, assajos a mig procès, assajos generals, funció escolar i funció oberta al públic al Teatre Principal.
 

TOTS DANSEN

Tots Dansen. Edició 2019

CANTEM!

Una de les línies d'actuació de l'Auditori és la línia pedagògic, amb la que es vol apropar i fomentar la música i la cultura al joves de secundària, a més a més d'aportar valors com el treball en equip, la confiança en els altres, la pròpia confiança, etc... Un projecte amb complicitat de l'Escola de Música i amb la participació dels instituts de secundària.

Tota la producció del projecte es dur a terme des de l'Auditori Eduard Toldrà. El projecte consisteix en una formació al professorat, a càrrec de la directora artística del projece, el treball amb els alumnes, durant tot el curs a l'aula, l'assaig a mig procès, l'assaig general, la funció escolar i la funció oberta al públic a l'Auditori.

CANTEM!

DAN DAN DANSEN

RECURS PEDAGÒGIC per a alumnes d'Infantil i Primària

LA MALETA DEL DAN DAN DANSA. MERCAT DE LES FLORS

Dirigit a alumnes i professorat d'Infantil i Primària. A través d'un acord amb el Mercat de les Flors, des del Teatre Principal oferim a les escoles d'Infantil i Primària de la ciutat la possibilitat de disposar d'aquesta maleta. Es tracta d'un recurs pedagògic que proposa unes activitats definides i recollides en un dossier i acompanyat de materials diversos que ajuden a potenciar la creativitat i la imaginació a l'aula, per edats i per cicles educatius.

S'hi introdueixen 5 conceptes de dansa i s'acompanya d'unes activitats que es detallen per edats i per cicles educatius. Els principals objectius de la maleta són: entendre la dansa des d'una perspectiva lúdica, utilitzar el llenguatge del cos com una forma comunicativa i artística i poder comptar amb un criteri personal i fonamentat sobre la dansa.

Per disposar de la maleta, cal posar-se en contracte amb nosaltres a: 93 814 00 00 ext. 3176, de dl a dv, de 10 a 14h o a escenavilanova@vilanova.cat.

Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord