Menú

PROJECTES COMUNITARIS

DIA INTERNACIONAL DE LA MÚSICA (DIM)

El Dia Internacional de la Música és una festa europea internacional, que actualment es celebra en més d'un centenar de països, cada 21 de juny, amb l'inici de l'estiu. L'esdeveniment combina molts gèneres musicals i es dirigeix a tot tipus de públic, l'aire lliure es converteix en un dels principals camps d'acció, carrers, places, patis d'edificis... creant vinculacions entre la música i els ciutadans.


Vilanova i la Geltrú s'uneix a aquesta celebració de la mà de les escoles de música de la ciutat, sortint dels seus espais habituals i treient la música al carrer. Les escoles de música exhibeixen els treballs d'algunes de les seves formacions a places i carrers de la ciutat, amb l'objectiu de treure la música de les aules, celebrar el Dia Internacional de la Música i l'inici de l'estiu.

DIA INTERNACIONAL DE LA MÚSICA (DIM)

DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA (DID)

Amb l'objectiu de dinamitzar i fomentar la dansa a la nostra ciutat, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, mitjançant el Teatre Principal, impulsa un programa d'activitats al voltant del Dia Internacional de la Dansa.

Aquesta acció va més enllà de la contractació d'espectacles de dansa inserits en una programació estable, sinó que el principal objectiu és el de crear sinergies amb la comunitat, amb les entitats i escoles locals de dansa i amb el sector educatiu. Amb l'objectiu de dinamitzar i fomentar la dansa a la nostra ciutat, el Dia Internacional de la Dansa, treballem amb les escoles i entitats de dansa de la ciutat per oferir un programa d'exhibicions i un programa de classes obertes al carrer.

DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA (DID)

DIA MUNDIAL DEL TEATRE (DMT)

En el marc del Dia Mundial del Teatre volem posar de relleu la riquesa en creació teatral que viu la ciutat més enllà de la programació estable professional del Teatre Principal, tant en l'àmbit pedagògic com l'associatiu.

És així que, el Dia Mundial del Teatre se celebra de la mà d'una escola de teatre, associació o grups de teatre amateur de la nostra ciutat amb l'estrena, al Teatre Principal, d'un dels seus projectes teatrals i la lectura del manifest del Dia Mundial del Teatre.

DIA MUNDIAL DEL TEATRE (DMT)

NANOTEATRE.

TEATRE DE MÍNIMS EN LLOCS INESPERATS

Nanoteatre respon al concepte de teatre de petit format en un ampli sentit de la paraula. Des del 2013 el Teatre Principal produeix aquesta experiència, amb l'implicació de diferents sectors de l'escena vilanovina, amb l'objectiu de crear 4 càpsules de teatre, d'una durada de 15 min cadascuna, que es representaran en diferents espais de la ciutat, tot creant un recorregut.
 
Es posa en pràctica cadascuna de les fases de la producció escènica, des de la fase de la dramatúrgia, l'entrenament actoral, els assajos i fins la fase final de la representació. Actors professionals, estudiants d'arts escèniques i amateurs treballen conjuntament durant mig any per oferir-nos petites peces dramàtiques.

NANOTEATRE.

NANOTEATRE 2023

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord