Menú

Una altra estrena

Sus4 Companyia

Dissabte 29 de gener, a les 19h

TEATRE PRINCIPAL

Un musical jove, fet a mida i per a tots els públics.

Un homenatge al teatre musical de tots els temps i a tot l'univers que l'envolta, des dels clàssics populars a les peces més modernes, des del musical anglosaxó a la tradició catalana.

Sus4, una companyia de sis joves intèrprets, que presenta un musical amb tots els elements que tenen a l'abast. Un espectacle familiar i participatiu on tornaràs a sentir els grans temes de musical que tant et remouen, descobriràs mil maneres de fer teatre musical i tu seràs qui decideix per on condueixes l'espectacle.

No hi faltaran els grans clàssics: Els Miserables, Mar i cel, Chicago, Cabaret, Grease, Evita, Jesucrist Superstar, entre altres. Però també us convidarem a descobrir musicals de formats diferents o els nous èxits del gènere.

Sus4 Companyia

FITXA ARTÍSTICA

  • Direcció: Clara Solé.
  • Direcció artística: Daniel Anglès.
  • Ajudant de direcció: Júlia Cortina.
  • Intèrprets: Carles Alarcón, Alexandre Ars, Maria Codony, Ferran Enfedaque, Laura Font i Clara Giralt.
  • Escenografia i vestuari: Marc Udina i Raquel Ibort.

GÈNERE: teatre musical.

DURADA: 90'

WEB: facebook.com/sus4companyia/

PREUS: 16€ (platea i llotges centrals), 10€ (llotges laterals) i 8€ (galliner). Consulteu descomptes i paquet (abonament).

VENDA: a partir del 18 de setembre. Dins d'un paquet, a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

Dins del programa:

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord