Menú

Quintet Indora

Nymphs of Diana

Tal com ha anunciat el Govern de la Generalitat, a partir del divendres 15 d'octubre, els aforaments als espais culturals ja poden ser del 100%. Posem a disposició les entrades que han quedat alliberades, dels espectacles del Teatre i Auditori, a partir del divendres 15, a les 14h.

Divendres 19 de novembre, a les 20h

AUDITORI EDUARD TOLDRÀ

El Quintet Indora es una formació a capella dedicada a la interpretació de la musica antiga.

El Quintet Indora presenta un programa format per madrigals italians de Claudio Monteverdi i madrigals anglesos de diferents autors.

Nymphs of Diana  ens trasllada a l'univers poètic de les èglogues, el subgènere líric de temàtica amorosa que idealitza la vida bucòlica dels pastors. En l'entorn natural idealitzat d'aquest paradís terrenal, pastors i nimfes expliquen els seus amors i desamors.

Amb textos de diversos poetes recorrerem les històries d'alguns dels personatges que habiten aquesta Arcàdia mítica: la bella Fillis, objecte de tant amor i desig com de súplica i compassió; el dissortat Glauco que plora la mort de Corinna...

Nymphs of Diana

FITXA ARTÍSTICA  

  • Soprano: Natàlia Sánchez.
  • Soprano: Neus Llorens.
  • Contratenor: Daniel Folqué.
  • Tenor: Marc Garcia.
  • Baríton: Roger Casanova.

GÈNERE: música antiga a capella.

DURADA: 60'

WEB: https://www.facebook.com/indoraquintet

PREU: 12€. Consulteu descomptes i paquet (abonament).

VENDA: a partir del 18 de setembre. Dins d'un paquet, a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

Dins del programa:

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord