Menú

L’aventura de Papagueno

Espectacle de La Xarxa: venda a www.entrapolis.cat

Al web www.entrapolis.cat, a partir del 17 de setembre, a les 11h PAQUETS i a les 17h ENTRADES. El dia de l'espectacle, 1 hora abans a la taquilla del Teatre, sempre que en quedin disponibles.

Aula d'activitats teatrals

Diumenge 4 de juny, a les 17h i 19h

TEATRE PRINCIPAL

Les inquietuds que mouen els joves.

El Regne de la nit i el Regne del dia sempre han estat enfrontats. En aquesta adaptació lliure de La flauta màgica, el simpàtic Papagueno, meitat humà meitat ocell, està cansat d'estar sempre sol. Per això acompanyarà l'heroïna Pamina cap al Regne del dia en la missió de salvar Tamino, fill de la Reina de la nit.

L'aventura, però, els reservarà moltes sorpreses, perquè no tot és el que sembla en aquest món ple de màgia i misteri!

Tracart, cada any, col·labora amb el grup local de la Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil amb l'esperit de fomentar una programació teatral de qualitat per a tots els públics. I com hi col·labora? Per un costat, amb la presentació dels espectacles programats a càrrec del Rataplim, la Rataplam i el Rataplum, uns ratolins que viuen al teatre i que s'engalanen cada primer diumenge de mes per explicar-nos què veurem. Per l'altre costat, tanca cada temporada presentant al mes de juny un espectacle dirigit a infants i joves interpretat per infants i joves, abordant temàtiques sensibles a aquestes edats, amb rigor i qualitat. La meitat de la recaptació es dona a l'entitat de La Xarxa i l'altra meitat a Tracart.

© Fotògraf: Xavier Saumell

Aula d'activitats teatrals

FITXA ARTÍSTICA

  • Adaptació: Alba Llorens
  • Conducció: Alba Llorens i Biel López
  • Coreografia: Judit Entrena
  • Il•luminació: Oriol Ibáñez
  • Vestuari: Júlia Agut
  • Repartiment: Abril Valls , Berta Martínez, Carla Odena, Clara Aibar, Dídac Sallent, Emma Rojas, Jan Angrill, Júlia Martínez, Laia Corominas, Lluc Guiu, Maia Poveda, Marçal Segalàs, Pau Cucurella, Paula Carrasco, Rita Maurici, Rut Isern, Sol Sanjurjo, Vera Puig
  • Agraïments: Xavi Molins, Arturo Garfias, Clara Cabutí
  • Producció: Aula d'activitats teatrals Tracart

GÈNERE: teatre familiar.

DURADA: 40'

EDAT RECOMANADA: tots els públics.

WEB: tracart.net

PREU: 8€. Inclòs en el paquet d'espectacles familiars de La Xarxa i exclòs de descomptes.

VENDA:  a partir del 17 de setembre. Dins d'un paquet, a partir de les 11h, i entrades a partir de les 17h. A través de www.entrapolis.cat i 1 hora abans de l'espectacle a la taquilla del Teatre Principal (sempre que en quedin disponibles).

 

SI NO ÉS IMPRESCINDIBLE, US DEMANEM QUE DEIXEU ELS COTXETS I PATINETS A CASA.

Organitza:

Col·labora:

  • Element 1

Patrocina:

  • Element 6

Venda d'entrades a entrapolis.cat

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord