Menú

Nanoteatre

Teatre de mínims en llocs inesperats

** ENTRADES EXHAURIDES **

 

Divendres 2 de juny, a les 20h, 20.30h, 21h, 21.30h

i Dissabte 3 de juny, a les 20h, 20.30h, 21h i 21.30h

PUNT DE TROBADA: plaça de la Vila, monument a Josep Tomàs Ventosa.

Petites peces dramàtiques fetes a casa.

Arribem a la 10ena edició del Nanoteatre. Teatre de petit format que aglutina tot el potencial del teatre fet per autors, dramaturgs i intèrprets professionals i amateurs de casa.

Nanoteatre respon al concepte de teatre de petit format en un ampli sentit de la paraula. Aquesta experiència produïda pel Teatre Principal que vam iniciar el 2013 implica cada any els diferents sectors de l'escena vilanovina per crear 4 càpsules de teatre d'una durada de 15 min cadascuna que es representaran en diferents espais de la ciutat, tot creant un recorregut.

Aquesta proposta neix amb l'objectiu de posar en pràctica cadascuna de les fases de la producció escènica amb creadors i intèrprets locals, des de la fase de la dramatúrgia, l'entrenament actoral, els assajos i fins a la fase final de la representació. Actors professionals, estudiants d'arts escèniques i amateurs han treballat conjuntament durant mig any per oferir-nos petites peces dramàtiques.

L'obra s'emmarca en el programa de SUPORT A LA CREACIÓ, SINGULART,  de projectes de joves professionals de l'escena. Alhora, novament traspassem les fronteres físiques del Principal per continuar programant en d'altres espais amb l'objectiu d'arribar a nous públics i fer més properes les creacions escèniques.

Teatre de mínims en llocs inesperats

LES CÀPSULES DEL NANOTEATRE 2023

Transició 1. Intèrpret: Jordi Pérez

L'HOMENATGE

19 de gener de 1861. Vilanova i la Geltrú es troba immersa en les celebracions per l'arribada de l'aigua gràcies a una deixa de Josep Antoni Vidal i Pascual. La seva reneboda i fillola organitza una recepció a casa seva amb la flor i nata de la comarca per homenatjar l'oncle amb cafè i txacolata de les  amèriques però tindrà un problema amb el servei. Serà capaç de resoldre'l? Què pesarà més, la realitat o quedar bé entre la gent de renom? No us perdeu el primer vodevil indià de la història de Vilanova!

 • Autoria i direcció: Josep M. Teixell.
 • Intèrprets: Nur Aiza, Anna Capitán, Lluís Piñol, Oriol Valls.

Transició 2. Intèrpret: Alex D. Capo

DEU MINUTS

Si em preguntes “Cap a on anava, aquesta escena”, et contesto “No anava enlloc. S'havia aturat. Però ara es mou… I ve cap a nosaltres.

 

 

 • Autoria i direcció: Alex D. Capo.
 • Intèrprets: Meritxell M. Bausá, Francisco Carranza, Sunsi Martinez, Sonia Merenciano, Trini Merino, Marta Orriols i Carles Serra.

Transició 3. Intèrpret: Adriana Segurado

TANT DE BO FOS AVUI

Diuen, els que encara no l'han vista, que aquesta escena és clarament una resposta, però… Quina és la pregunta?

 

 

 • Autoria i direcció: Alex D.Capo.
 • Intèrprets: Alex Armengol, Elsa Martí, Judith Perxés, Josep Roca, Yolanda Villena.

Transició 4. Intèrpret: Pau Ortin

SELFIE

La mare de la Sara, la Marga, no entén per què la filla ha triat aquell individu per casar-se i es rebel·la. El pare, l'Eusebi, és de més bon conformar i troba que si la nena ho ha volgut així, ja està bé. Però arriba la Sara i diu que ella no el vol, aquell, que ella es vol casar amb un de castany amb mitja meleneta i perilla, tipu Brad Pitt. Per acabar-ho d'adobar, l'oficiant de la cerimònia es dedica a amenitzar la vetllada amb el seu conveni laboral. Què farà la Sara al final? I nosaltres, com estem d'ego? Fins on seríem capaços d'arribar per sentir-nos valorats i reconeguts per la tribu?

 • Autoria i direcció: Josep M. Teixell.
 • Intèrprets: Toni Aliaga, Alan Forcada, Núria Granell, Carlos Lizalde, Montse Panero.

FITXA ARTÍSTICA

 • Autoria i direcció: Josep M. Teixell i Àlex D. Capo

 • Interpretació: repartiment en curs

 • Producció: Teatre Principal

GÈNERE: càpsules de teatre.

DURADA: 90'

PREU: 10€. Exclòs de descomptes i paquets.

VENDA: a partir del 4 de febrer. Entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord