Menú

Monopoli

amb Sara Espígul i Eduard Buch

Divendres 16 de desembre, a les 20h

TEATRE PRINCIPAL

Un espectacle vibrant, una partida divertida i demolidora que reflexiona sobre el valor de l'individu, els límits de la llibertat i com el capitalisme modifica les relacions humanes.

La bombolla immobiliària i les crisis econòmiques encadenades han deixat el Pol i la Montse en una situació incerta, molt lluny de les expectatives que tenien fa vint anys quan eren universitaris i compartien pis d'estudiants.

El Pol i la Montse són el prototip d'una generació que es va criar en analògic per viure en digital, una parella de joves-vells, que quan comença a trobar un cert equilibri, rep una carta.

* Text guanyador del X Combat de Dramatúrgia de Temporada Alta 2020.

amb Sara Espígul i Eduard Buch

FITXA ARTÍSTICA

  • Autoria: Mar Monegal.
  • Direcció: Josep Galindo i Mar Monegal.
  • Interpretació: Eduard Buch i Sara Espígul.
  • Producció: eòlia i+D.

GÈNERE: teatre.

DURADA: 80'

WEB: teatreolia.cat

PREU: 20€ platea i llotges centrals, 18€ llotges laterals i 10€ galliner. Consulteu descomptes i paquets (abonaments). TARIFA ESPECIAL : Escena en colla!

VENDA: a partir del 17 de setembre. Dins d'un paquet, a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord