Menú

Meritxell i Judit Neddermann

Present, concert de nadales

Tal com ha anunciat el Govern de la Generalitat, a partir del divendres 15 d'octubre, els aforaments als espais culturals ja poden ser del 100%. Posem a disposició les entrades que han quedat alliberades, dels espectacles del Teatre i Auditori, a partir del divendres 15, a les 14h.

Divendres 17 de desembre, a les 20h

AUDITORI EDUARD TOLDRÀ

Nadales populars passades pel sedàs Neddermann.

Meritxell i Judit Neddermann es reuneixen per presentar un disc conjunt. El disc és una revisió de nadales populars catalanes a través del sedàs de les germanes Neddermann. Al disc col·laboren músics destacats com Ferran Savall o les germanes Ahyvin i Ahylin Bruno.

Meritxell i Judit, nascudes en una família de músics, s'han fet un forat dins el panorama musical català, cada una traçant camins diferents.

En el concert gaudirem de nadales populars com El desembre congelat, El petit vailet i Prec de Nadal entre d'altres, amb un estil autènticament Neddermann.

Present, concert de nadales

FITXA ARTÍSTICA

  • Piano, teclat i veu: Meritxell Neddermann.
  • Veu i pandero: Judit Neddermann.
  • Cajón, octapad, plats, tinaja i veu: Arnau Figueres.
  • Contrabaix i veu: Miquel Angel Cordero.

GÈNERE: música, nadales.

DURADA: 70'

WEB: www.juditneddermann.com i www.meritxellneddermann.com

PREU: 16€. Consulteu descomptes i paquet (abonament).

VENDA: a partir del 18 de setembre. Dins d'un paquet, a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord