Menú

Kelly's day out

English Theatre Company

Tal com ha anunciat el Govern de la Generalitat, a partir del divendres 15 d'octubre, els aforaments als espais culturals ja poden ser del 100%. Posem a disposició les entrades que han quedat alliberades, dels espectacles del Teatre i Auditori, a partir del divendres 15, a les 14h.

Diumenge 19 de desembre, a les 18h

TEATRE PRINCIPAL

Aprendre anglès a través d'una història interactiva plena d'aventures.

Kelly's Day Out és una història plena d'aventures, una versió contemporània inspirada en clàssics com La Ventafocs, La bella dorment, Alícia al país de les meravelles, entre d'altres.

La nostra heroïna és Kelly Samantha Jones, una nena de 12 anys que és assetjada pels seus germans grans, Peter i Paul. Un matí, quan està molt i molt frustrada de tot i n'ha tingut prou, coneix un conill gran que li fa un regal. És una bossa de viatge vella i bruta que sempre està buida, excepte quan realment necessita alguna cosa.

Kelly's day out és una comèdia interactiva amb música i cançons, on el públic ha d'ajudar la Kelly a trobar el camí segur cap a casa.

English Theatre Company

FITXA ARTÍSTICA

  • Autor: Michael Harry.
  • Direcció: Tess Van Raemdonck.
  • Intèrprets: Oliver Ritche, Brittany Field i Darren Cullen.
  • Companyia: ETC English Theatre Company.

GÈNERE: teatre en anglès.

DURADA: 60'

EDAT RECOMANADA: +6 anys.

WEB: englishtheatrecompany.com

PREU: 8€. Inclòs en el paquet d'espectacles familiars (abonament) i exclòs de descomptes.

VENDA: a partir del 18 de setembre. Dins d'un paquet, a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

SEGUINT MESURES COVID: SI NO ÉS IMPRESCINDIBLE, US DEMANEM QUE DEIXEU ELS COTXETS I PATINETS A CASA.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord