Menú

Jugada mestra

Cia. La Fúria Valls

Tal com ha anunciat el Govern de la Generalitat, a partir del divendres 15 d'octubre, els aforaments als espais culturals ja poden ser del 100%. Posem a disposició les entrades que han quedat alliberades, dels espectacles del Teatre i Auditori, a partir del divendres 15, a les 14h.

Dissabte 6 de novembre, a les 20h

TEATRE PRINCIPAL

Una revisió al moviment del procés independentista, des de l'humor, el sentit crític i la reflexió.

Si un país que se sap riure d'ell mateix és un país sa, Jugada mestra és la medicina perfecta per a Catalunya. Un monòleg d'humor que funciona com a tractament contra la processitis i que es pren per via visual i auditiva. Els efectes secundaris són els atacs de riure descontrolats.

És el dia D, l'hora H, el minut M, el segon S i tot hauria d'estar a punt per la J.M. (Jugada Mestra), però més aviat sembla que tot se'n va a la P.M.(això no cal explicar què vol dir). La Mari Carme s'ha tancat al Parlament amb alguns dels independentistes més convençuts, que en realitat, que tots ells anessin a veure una obra de teatre, és el de menys. No hi ha jugada mestra preparada. Si vol aconseguir fer un gran acte que passi a la història, haurà d'improvisar.

Cia. La Fúria Valls

FITXA ARTÍSTICA  

  • Text: Pau Escribano i Oriol Jara.
  • Direcció: Jaume Viñas.
  • Intèrpret: Núria Valls.

GÈNERE: teatre, monòleg.

DURADA: 70'

PREUS: 12€ (platea i llotges centrals), 10€ (llotges laterals) i 8€ (galliner). Consulteu descomptes i paquet (abonament).

VENDA: a partir del 18 de setembre. Dins d'un paquet, a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

Dins del programa:

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord