Menú

Hidden

Lali Ayguadé Company

Tal com ha anunciat el Govern de la Generalitat, a partir del divendres 15 d'octubre, els aforaments als espais culturals ja poden ser del 100%. Posem a disposició les entrades que han quedat alliberades, dels espectacles del Teatre i Auditori, a partir del divendres 15, a les 14h.

Diumenge 28 de novembre, a les 19h

TEATRE PRINCIPAL

Tercera peça de la trilogia de la coreògrafa Lali Ayguadé sobre la identitat.

Hidden conclou la trilogia composta per Kokoro (2015) i IUanMi (2017), que reflexiona sobre la identitat. Aquesta darrera peça fa una mirada a aquelles coses que ens defineixen, però que –amb el temps– han quedat tapades sota el vel de l'inconscient. Reflexiona amb la idea que el nostre present difumina el passat. En com la vida, que no s'atura i ens empeny sense treva, deixa un rastre de records en el seu camí. I en com aquests records s'apilen entre els plecs del cervell, com ho fa la pols sota els mobles.

Però un dia, un home s'atura a mirar enrere. Torna a la casa de la seva infantesa decidit a destapar el seu passat. A posar-hi llum. A treure-li la pols, o a treure'n l'entrellat. Un viatge entre els seus fantasmes i tresors d'infantesa. Entre els seus desitjos i les seves febleses. Entre la innocència i la por. Destapa el passat, de la mateixa manera que un adult obre una ferida. Per trobar-se. Per identificar-se. Per reconstruir-se.

© Copyright imatge Meri Varó

Lali Ayguadé Company

FITXA ARTÍSTICA  

  • Direcció: Lali Ayguadé.
  • Coreografia: Lali Ayguadé amb la col·laboració dels intèrprets.
  • Composició musical: Fanny Thollot.
  • Veu: Joana Gomila.
  • Interpretació: Hedvig Edvall Bons (substitució d'Anna Calsina),Diego Sinniger, Lisard Tranis, Akira Yoshida, Piero Steiner, Joana Gomila.
  • Coproduït per Temporada Alta 2020, Teatre Nacional de Catalunya, Festival Bolzano Danza | Tanz Bozen i Dansa Quinzena Metropolitana.

GÈNERE: dansa contemporània.

DURADA: 75'

WEB: laliayguade.com

PREUS: 16€ (platea i llotges centrals), 14€ (llotges laterals) i 10€ (galliner). Consulteu descomptes i paquet (abonament).

VENDA: a partir del 18 de setembre. Dins d'un paquet, a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord