Menú

Gemma Humet

Màtria

Tal com ha anunciat el Govern de la Generalitat, a partir del divendres 15 d'octubre, els aforaments als espais culturals ja poden ser del 100%. Posem a disposició les entrades que han quedat alliberades, dels espectacles del Teatre i Auditori, a partir del divendres 15, a les 14h.

Dissabte 27 de novembre, a les 20h

AUDITORI EDUARD TOLDRÀ

Cançons pensades en clau feminista, amb un so renovat i modern mantenint les melodies d'aires mediterranis.

Gemma Humet és una de les veus amb més llum i personalitat del panorama català actual. És una de les artistes que més clarament ha impregnat la seva obra amb l'essència de la cançó d'autor i protesta.

Ja sigui com a solista, acompanyant la mítica guitarra de Toti Soler o col·laborant en més de 30 gravacions i recorrent el país fent concerts arreu de la nostra geografia i diferents països d'Europa, Gemma Humet ha demostrat ser una de les veus més compromeses i versàtils dels últims temps.

Ara, presenta el seu nou disc que porta per nom Màtria i ha estat produït per Jordi Casadesús. Consta de 10 cançons pensades en clau feminista i comptarà amb un so renovat i modern que barreja la caixa de ritmes i els sintetitzadors amb les melodies d'aires mediterranis i la càlida veu.

Màtria

FITXA ARTÍSTICA

  • Veu i piano: Gemma Humet.
  • Bateria i seqüències: Andreu Moreno.
  • Baix, teclats i caixes de ritme: Jordi Casadesús.

GÈNERE: música, cançó d'autor.

DURADA: 70'

WEB: gemmahumet.com

PREU: 16€. Consulteu descomptes i paquet (abonament).

VENDA: a partir del 18 de setembre. Dins d'un paquet, a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord