Menú

Filumena Marturano

La Perla 29

Tal com ha anunciat el Govern de la Generalitat, a partir del divendres 15 d'octubre, els aforaments als espais culturals ja poden ser del 100%. Posem a disposició les entrades que han quedat alliberades, dels espectacles del Teatre i Auditori, a partir del divendres 15, a les 14h.

Diumenge 14 de novembre, a les 19h

TEATRE PRINCIPAL

Una comèdia d'embolics, secrets i intencions capgirades.

Després de 25 anys de viure mantinguda per Domenico Soriano i múltiples negatives a casar-se amb ella, Filumena decideix fingir una greu malaltia per aconseguir que, al llit de morta, Domenico accepti contraure matrimoni.  Mentrestant, una jove amant de Domenico espera ansiosament a l'habitació del costat que Filumena traspassi… Però un cop casats, Filumena Marturano s'aixeca del llit fresca com una rosa, i és aquí que comença l'espectacle. Què ha empès a Filumena a muntar tota aquesta farsa?

Els aires d'Itàlia d'Eduardo De Filippo tornen a La Perla 29 per parlar-nos de l'amor i la venjança, de l'instint de supervivència i la petitesa humana. Un retrat a la napolitana on l'estima es posa a prova i ens recorda que l'amor és una força que a vegades rebota en direccions oposades.

La Perla 29

FITXA ARTÍSTICA  

  • Text: Eduardo De Filippo.
  • Traduccio´: Xavi Valls Guinovart.
  • Direcció i adaptació: Oriol Broggi.
  • Intèrprets: Clara Segura, Enrico Ianniello, Marissa Josa, Jordi Llovet, Jordi Coromina, Xavier Ruano, Josep Sobrevals, Sergi Torrecilla, Montse Vellvehí, Carla Vilaró.

GÈNERE: teatre.

DURADA: 135' (sense entreacte).

IDIOMA: espectacle en català, castellà (i una mica d'italià).

WEB: laperla29.cat

PREUS: 26€ (platea i llotges centrals), 24€ (llotges laterals) i 14€ (galliner). Consulteu descomptes i paquet (abonament).

VENDA: a partir del 18 de setembre. Dins d'un paquet, a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord