Menú

Canto jo i la muntanya balla

A partir de la novel·la d'Irene Solà

Tal com ha anunciat el Govern de la Generalitat, a partir del divendres 15 d'octubre, els aforaments als espais culturals ja poden ser del 100%. Posem a disposició les entrades que han quedat alliberades, dels espectacles del Teatre i Auditori, a partir del divendres 15, a les 14h.

Dissabte 23 d'octubre, a les 20h

TEATRE PRINCIPAL

Guillem Albà i Joan Arqué porten a escena el llibre d'èxit d'Irene Solà.

Una dramatúrgia de Clàudia Cedó amb música de Judit Neddermann. Un text màgic, un híbrid de teatre de gest, text i música en directe.

A Canto jo i la muntanya balla prenen la paraula dones i homes, fantasmes i dones d'aigua, núvols i bolets, gossos i cabirols que habiten entre Camprodon i Prats de Molló. Una zona d'alta muntanya i fronterera que, més enllà de la llegenda, guarda la memòria de segles de lluita per la supervivència, de persecucions guiades per la ignorància i el fanatisme, de guerres fratricides, però que encarna també una bellesa a la qual no li calen gaires adjectius.

A partir de la novel·la d'Irene Solà

FITXA ARTÍSTICA  

  • Dramatúrgia: Clàudia Cedó.
  • Direcció: Guillem Albà i Joan Arqué.
  • Composició musical: Judit Neddermann.
  • Intèrprets: Laura Aubert, Diego Lorca, Anna Sahun, Ireneu Tranis, Caterina Tugores i a la guitarra Amaia Miranda.

GÈNERE: teatre.

DURADA: 135' (sense entreacte).

PREUS: 26€ (platea i llotges centrals), 24€ (llotges laterals) i 14€ (galliner). Consulteu descomptes i paquet (abonament).

VENDA: a partir del 18 de setembre. Dins d'un paquet, a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

WEB: laperla29.cat

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord