Menú

Camerata Eduard Toldrà. Direcció: Salvador Brotons

Honegger & Brotons. Catalunya - Europa

Diumenge 30 d'abril, a les 19h

AUDITORI EDUARD TOLDRÀ

Dues obres amb mezzo, molt expressives i contrastants, i una Simfonia extraordinària per a cordes.

La Camerata Eduard Toldrà aborda un programa divers que inclou una estrena mundial d'un jove compositor català, M. Torralba, i l'obra d'un compositor consolidat com és en Salvador Brotons.

Dos compositors catalans contemporanis compartint repertori amb dos compositors de l'Europa de la primera meitat del segle XX, Respighi i Honegger. Tot, sota la batuta de Salvador Brotons.

Honegger & Brotons. Catalunya - Europa

Per saber-ne més...

INÉS MORALEDA I BARBERÀ

Nascuda a Barcelona el 1972, Inés Moraleda i Barberá, Mezzosoprano, estudià Flauta travessera i Cant al Conservatori Superior Municipal de Barcelona i cursà el Master d´Òpera a la Royal Scottish Academy of Music & Drama de Glasgow. 

Debutà a Alemanya, al Schloss Rheinsberg Sommer Festival, amb Charlotte de “Werther”. S´incorporà a la companyia del Tiroler Landestheater de Innsbruck, Àustria, sota la direcció artística de Brigitte Fassbaender i posteriorment formà part de la companyia de l´austríac Theater Graz.

Debutà  amb Carmen a Alemanya, al Schloss Weikersheim Sommer Festival, rol que ha interpretat també al Edinburg Festival, al Palau de la Música Catalana i  amb la Orquesta del Reino de Aragón.

Ha participat en produccions al Gran Teatre del Liceu,  al Palau de la Música Catalana, a L´Auditori, al teatro de la Maestranza, entre d´altres, i és també una intèrpret entusiasta de Lied i Oratori.

Paralel.lament, és locutora, actriu i directora de doblatge, amb un llarg i fructífer recorregut. Destaca la seva interpretació al 1992 del personatge de Bella en la Banda Sonora Original de  “La Bella y la Bestia”, en la que fou la primera producció de Walt Disney doblada a Espanya.

Per saber-ne més...

FITXA ARTÍSTICA

  • Camerata Eduard Toldrà
  • Mezzo soprano: Inès Moraleda
  • Direcció: Salvador Brotons

GÈNERE: música clàssica.

DURADA: 90' (amb mitja part)

WEB: camerataeduardtoldra.cat

PREU: 17€. Consulteu descomptes i paquets.

VENDA: a partir del 4 de febrer. Dins d'un paquet, a partir de les 11h, i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord