Menú

Búho

Titzina Teatro

Dissbte 18 de març, a les 20h

TEATRE PRINCIPAL

Un viatge interior per l'obscuritat del subsòl per recuperar la memòria i la identitat.

Pablo, un antropòleg forense especialitzat en jaciments paleolítics pateix un ictus que li provoca una amnèsia severa. Assistim a una recerca interior per la seva memòria, els seus records, en definitiva la seva identitat.

Xerrada després de la funció amb la companyia.

Titzina Teatro

Per saber-ne més...

Diego Lorca i Pako Merino es van conèixer el 1999 a l'Escola Internacional de Teatre Jacques Lecoq de París. Després d'estudiar i treballar a diverses companyies internacionals, l'agost del 2001 funden Titzina, amb seu a Cerdanyola del Vallès (Barcelona).

Titzina s'ha consolidat com una companyia de teatre de creació amb un marcat estil propi, que alguns defineixen com a "Segell Titzina”. Un treball de periodisme antropològic d'entrevistes i convivències. Investigant, endinsant-se en la vida d'altres persones i abordant realitats moltes vegades desconegudes per transportar a l'escenari el més destacable de l'ésser humà, des d'un punt còmic, irònic i alhora tràgic.

i més...

El teatre de Titzina té com a objectiu generar preguntes a l'espectador, fer-lo reflexionar sobre els assumptes més habituals i alhora més profunds de l'ésser humà. Així mateix, mitjançant l'essencialització dels elements de joc, cuiden cada mínim detall per formar un tot sense fissures.  

FITXA ARTÍSTICA

  • Idea i creació, direcció i interptretació: Diego Lorca i Pako Merino

  • Dramatúrgia: Diego Lorca

GÈNERE: teatre.

DURADA: 85'

EDAT RECOMANADA: a partir de 16 anys.

WEBtitzinateatro.com

PREU: 20€ platea i llotges centrals, 18€ llotges laterals i 10€ galliner. Consulteu descomptes i paquets.

VENDA: a partir del 4 de febrer. Dins d'un paquet, a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord