Menú

AVANÇ DE TEMPORADA. OCTUBRE'21 – GENER'22. AUDITORI EDUARD TOLDRÀ, LA SALA I TEATRE PRINCIPAL

Comparteix:
14/07/2021 13:21

A mitjans de setembre presentarem una nova temporada de tardor – hivern plena d'exposicions, teatre, música, dansa, circ, xerrades, visites, tallers, etc... Però no volem desitjar-vos un bon estiu sense abans oferir-vos aquest petit tast.

 • FEÍSIMA ENFERMEDAD Y MUY TRISTE MUERTE DE LA REINA ISABEL I. Cia La Calòrica. La companyia recuperar la seva primera obra, per celebrar els 10 anys, amb aquesta tragicomèdia grotesca sobre la fam de poder.
   
 • THE SEY SISTERS. We got your back. Aquest espectacular trio, amb el seu nou treball, ens convida a viure un sentit viatge musical des del gospel fins la música africana, passant pel soul.
   
 • CANTO JO I LA MUNTANYA BALLA. Guillem Albà i Joan Arqué porten a escena el llibre d'èxit d'Irene Solà, amb la interpretació d'Anna Sahun, Laura Aubert,  Diego Lorca, entre d'altres.
   
 • GEMMA HUMET. Màtria. Presenta el seu últim disc format per cançons pensades en clau feminista, amb un so renovat i modern que barreja caixa de ritmes i sintetitzadors amb melodies d'aires mediterranis i la càlida veu de la Gemma.
   
 • FILUMENA MARTURANO. La Perla 29 ens porta aquesta obra d'Eduardo de Filippo. Una comèdia d'embolics, secrets i intencions capgirades. Amb Clara Segura i Enrico Ianniello, entre d'altres.
   
 • COR INFANTIL AMICS DE LA UNIÓ & ESTHER PINYOL. A Ceremony of Carols. Un repertori de diverses èpoques, però amb un nexe comú: el so de l'arpa, de la vilanovina Esther Pinyol, que embolcalla les veus blanques d'aquesta formació coral de reconeixement internacional.

VENDA ENTRADES I ABONAMENTS
A taquilles del Teatre i a Internet:

 

 • ABONAMENTS. 18 de setembre, a partir de les 11h.
 • ENTRADES. 18 de setembre, a partir de les 17h.


Entra en escena!
Segueix-nos a les xarxes i al web www.escenavilanova.cat

Avanç temporada

Avanç temporada

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Escena Vilanova
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració