Menú

Mazoni

Ludwig

Dissabte 9 d'abril, a les 20h

AUDITORI EDUARD TOLDRÀ

Ludwig van Beethoven esquitxa tot el nou projecte de Mazoni.

L'any 2004, el músic empordanès, Jaume Pla, decideix engegar la seva carrera en solitari, ja sota el nom de Mazoni, que arriba encara fins avui, amb la presentació del seu últim disc Ludwig.

En aquest nou treball, Mazoni incorpora a la formació un membre fantasma, arribat del més enllà: Ludwig Van Beethoven. El compositor alemany s'introdueix a cadascuna de les cançons de Mazoni, a base de sàmplers i referències musicals diverses. Les noves cançons s'han construït a partir de fragments deconstruïts i reorganitzats de l'obra del mestre, integrant-los amb naturalitat en un nou context on governa la cançó i el joc musical esdevé a la vegada repte i aventura, mostrant una nova mirada oberta, sincera i de risc.

Ludwig

FITXA ARTÍSTICA

  • Veu i guitarres: Jaume Pla.
  • Bateria: Aleix Bou.
  • Baix: Miquel Sospedra.
  • Piano: Adrià Bravo.

GÈNERE: música moderna.

DURADA: 90'

WEB: facebook.com/mazonisongs

PREU: 16€. Consulteu descomptes i paquets (abonaments).TARIFA ESPECIAL: Escena en colla!

VENDA: a partir del 5 de febrer. Dins d'un paquet, a partir de les 11h, i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord