Menú

Vida Records & Friends

Renaldo & Clara + Mareta Bufona

Divendres 9 d'abril, a les 19:30h

Auditori Eduard Toldrà

 

Ara més que mai, el Vida vol estar al costat, donar suport i unir l'escena musical.

Ara més que mai, el Vida vol estar al costat, donar suport i unir l'escena musical. Per això ens sentim amb la responsabilitat de facilitar a artistes i bandes oportunitats on presentar en directe els seus projectes i, amb aquesta premissa, neix el cicle de concerts Vida Records & Friends.
 
Un projecte que uneix el segell Vida Records amb la resta de segells discogràfics del panorama nacional e internacional per, sota el seu paraigua, oferir una programació de concerts dobles on s'aparellen artistes i bandes de diferents discogràfiques. El cicle pren base a les ciutats de Barcelona i Vilanova i la Geltrú amb la intenció de, a poc a poc, créixer en altres localitats.
 
Si alguna cosa tenim clara des de l'organització, és que no volem fer quelcom provisional, sinó traçar projectes que puguin tenir un recorregut, que creixin i puguin suposar una transformació positiva pel teixit de sales, artistes i discogràfiques tant locals i nacionals com internacionals. Per això, plantegem Vida Records & Friends com un projecte que creixerà paral·lelament al VIDA Festival.

Renaldo & Clara + Mareta Bufona

FITXA ARTÍSTICA

  • Renaldo & Clara.
  • Mareta Bufona.

GÈNERE: música moderna.

DURADA: Obertura de portes 19:00h. Els concerts acaben a les 21:30h.

PREUS: 12€ + despeses de gestió (anticipada), 10,80€ (anticipada i si tens abonament del vida 2020) i 12€ (a taquilla el dia del concert).

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord