Menú

Escena celebra el Dia Mundial del Circ

Comparteix:
21/04/2021 9:28

Amb motiu del Dia Mundial del Circ hem apropat el circ als joves, compartit el circ amb col·lectius en risc d'exclusió social i impulsat el circ com a disciplina artística

El Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú va celebrar, el passat diumenge 18 d'abril, el Dia Mundial del Circ amb la presentació de l'espectacle de creació col·lectiva Estat d'Emergència, de la Producció Nacional de Circ, on 7 artistes de circ comparteixen les seves vivències en un món a punt del col·lapse. Aquesta producció forma part de Pla d'Impuls del Circ de la Generalitat de Catalunya del que el Principal en forma part.

Prèviament a la cita de diumenge, que ens permetia gaudir de la Producció Nacional de Circ, el Principal va acollir, divendres, el taller de circ Anatomia d'un fragment amb la participació dels alumnes de secundària de l'IES Manuel de Cabanyes i INS Alexandre Galí, que van escoltar i observar amb atenció les explicacions i exhibicions dels artistes de la companyia.

El mateix divendres a la tarda, al pati de l'Escola de l'Aragai, vam oferir el taller als col·lectius en risc d'exclusió social d'Apropa Cultura: la xarxa de Centre oberts i l'ass. Quitxalla, d'Autisme amb futur. Les nenes i nens de 4 a 10 anys han participat molt i s'han deixat seduir per la màgia del circ i les seves acrobàcies.

Taller Apropa Cultura

Taller Apropa Cultura

Taller joves

Taller joves

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Escena Vilanova
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració