Menú

L'Eliseu, el carter reial, obre la seva oficina al Teatre Principal els dies 2, 3, 4 i 5 de gener

Comparteix:
29/12/2020 9:53

Si encara no tens la teva entrada la pots aconseguir gratuïtament a la web d'Escena Vilanova

Tot és a punt perquè l'Eliseu, el carter reial, obri les portes de la seva oficina i reculli les cartes de totes les nenes i nens de Vilanova i la Geltrú, per després fer-les arribar a Ses Majestats els Reis de l'Orient.

L'Oficina de l'Eliseu estarà instal·lada al Teatre Principal els dies 2, 3 i 4 de gener (I ara també 5 de gener al matí)  en horari de matí i tarda. Tota aquella mainada que el vagi a visitar podrà gaudir d'un espectacle ple de màgia i sorpreses, en un recorregut de deu minuts per l'interior del Teatre.  Això si, cal aconseguir l'entrada prèviament, de manera gratuïta, a través de la web d'Escena .

Es tracta d'una producció artística i musical, sota el segell de qualitat de la direcció de l'Estaquirot Grup de Teatre i l'Escola d'Arts Escèniques Tracart, en la qual s'han cuidat tots els detalls, des de la posada en escena, fins a la il·luminació, l'escenografia o la música, per a donar vida a aquesta oficina màgica.

Però per a tots aquells nens i nenes que no puguin anar a visitar personalment l'Eliseu, Canal Blau Televisió els oferirà l'espectacle íntegre el dia 5 de gener de 2021 en el següent horari: a les 11 h, a les 12 h, a les 13 h, a les 15 h i a les 17 h.

 

Espectacle amb totes les mesures de seguretat

El nombre màxim d'entrades que es podran adquirir és de 5 per persona i es recorda que, donat el límit d'aforament, cal prioritzar els infants quan es faci la reserva d'entrades, ja que l'espectacle està pensat per a ells i elles.

Per tal de donar compliment a les mesures de prevenció per Covid-19 el públic accedirà a la cua només a l'hora establerta a la seva entrada. Dins el recinte també caldrà seguir les mesures de seguretat i higiene, per tal de garantir la seguretat de tothom.

Des de l'organització es recorda que els infants i menors han d'anar acompanyats d'una persona major d'edat, i s'evitin portar cotxets, patinets o objectes que dificultin el circuit; si bé s'habilitarà un espai vigilat fora del teatre.

L`Oficina de l`Eliseu s`instal·larà al Teatre Principal

L`Oficina de l`Eliseu s`instal·larà al Teatre Principal

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Escena Vilanova
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració