Menú

Mapadeball (Tots Dansen)

Projecte pedagògic amb el Mercat de les Flors

Diumenge 20 de juny, a les 18h i 20h

Teatre Principal

Apropem la dansa als joves de secundària.

Mapadeball és la reformulació del projecte Tots Dansen que duem a terme al Principal des de fa 6 anys. Aquest projecte que va néixer al Mercat de les Flors de Barcelona i de seguida ens hi vàrem afegir els principals teatres de Catalunya. El projecte s'adreça a centres d'ensenyament secundari amb l'objectiu d'apropar  el llenguatge corporal i introduir la dansa contemporània als joves a través del treball de valors com el treball en equip, la creativitat, l'autoestima, etc.

Enguany comptem amb les coreografies de João Lima, que la ballarina-formadora Angi Mas traslladarà a l'escena. Professors d'educació física i d'arts escèniques, conjuntament amb més de 200 alumnes de l'INS Baix a Mar, l'IES Dolors Mallafré i l'IES Manuel de Cabanyes, estan gairebé mig any treballant en aquest projecte, on el més rellevant no és el resultat final de l'espectacle sinó tot el seu procés de creació.

La pandèmia ens ha fet adaptar el projecte, per tal de fer un treball individualitzat des de cada grup de bombolla. És per això que l'actuació final dalt de d'escenari on interactuaven tots els alumnes junts, l'hem substituït per la projecció d'un film que hem produït per tal de podeer plasmar no només les representacions de cada grup de joves, sinó tot el procés de creació del projecte.

Projecte pedagògic amb el Mercat de les Flors

FITXA ARTÍSTICA

  • Coreografia i direcció artística: João Lima.
  • Ballarina-formadora: Angi Mas.
  • Producció: Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú i Crispetes Films.
  • Organització i coordinació: Mercat de les Flors, Xarxa Transversal, Kursaal de Manresa, Ajuntament de Figueres, Teatre Auditori de Granollers, Teatre-Auditori de Sant Cugat, Teatre Monumental de Mataró, Teatre Principal d'Olot, Teatre Bartrina de Reus i Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú.

GÈNERE: projecció film dansa contemporània.

DURADA: 50'

PREU ÚNIC: 2€. Exclòs de descomptes i abonament.

VENDA: a partir del 6 de març, a les 11h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

Amb la col·laboració de:

  • Element 4
  • Element 4
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord