Menú

Dia Internacional de la Dansa 2021

DID 2021

Dissabte 1 de maig, a les 12h

CANVI D'ESPAI! Celebrem el Dia Internacional de la Dansa al Teatre Principal!

Per previsió de pluja, hem canviat l'ubicació de la celebració.

Havíem de sortir a l'aire lliure de la mà del Teatre Principal per tal de donar visibilitat a la dansa. Any rere any, celebrem el Dia Internacional de la Dansa acompanyats i amb la col·laboració imprescindible de les escoles i les associacions de dansa de la ciutat. Enguany, la pandèmia ens obliga a adaptar el format del DID a les mesures sanitàries establertes. És per això que havíem organitzat una exhibició al pati de l'escola Pompeu Fabra, on les escoles i entitats, que s'han engrescat a participar enguany, ens mostraran els seus treballs, però la previsió de pluja pel dia 1 de maig, ens ha obligat a traslladar la dansa de les aules a l'escenari del Teatre Principal.

Tenim la gran sort que la ciutat compta amb vàries escoles i diverses entitats que es dediquen a la dansa al llarg de tot l'any.
Aquesta fortalesa, així com el treball i la constància d'aquestes escoles i entitats per fer arribar la dansa a tots els racons, cal donar-li visibilitat per tal de contribuir a fer cada dia més present la dansa entre nosaltres.

Gràcies a totes les escoles i entitats pel seu esforç en participar en el DID d'enguany i contribuir a fer cada dia una mica més necessària la dansa entre nosaltres.

Participants:

Associació Awen
Centre Gimnàstic Vilanova
Dance & Company
Flow Center. Estudi d'Arts Escèniques

L'exhibició seguirà les mesures sanitàries vigents en el sector de les arts escèniques, és per això que cal adquirir una entrada gratuït prèvia que permeti el control d'accés i aforament.

DID 2021

DURADA: 110' aproximadament

PREU: seguint mesures sanitàries, cal adquirir entrada gratuïta

VENDA: a partir del 24 d'abril, a les 11h, al web. I en horari de taquilles del Teatre Principal. 

EL PÚBLIC S'ASSEURÀ EN CADIRES QUE RESPECTEN LA DISTÀNCIA DE SEGURETAT I NO ES PODRAN MOURE.

ES PODEN ADQUIRIR UN MÀXIM DE 5 ENTRADES PER CADA COMPRA.

ÉS OBLIGATORI L'ÚS DE MASCARETA.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord