Menú

Cantem!

T'ho diré cantant

Dissabte 19 de juny, a les 18h i 20h

Auditori Eduard Toldrà

Apropem el cant coral i la cultura als joves.

El projecte pedagògic Cantem! continua aquest curs 2020-2021 amb la complicitat de l'ECMM i gràcies a la participació dels centres de secundària de la nostra ciutat que s'hi han afegit.

Amb aquest projecte volem apropar i fomentar la música i la cultura al joves de secundària, a més a més d'aportar valors com el treball en equip, la confiança en els altres, la pròpia confiança, etc. a través del cant coral.

Adaptant-nos a la situació actual a causa de la COVID19, i per tal de mantenir les mesures sanitàries establertes, el projecte s'ha reformulat, s'ha treballat amb els grup bombolla dels centres i el resultat final es mostrarà amb l'estrena d'un producte audiovisual, en el que veurem el resultat final i tot el procés de creació.

El repertori d'aquest Cantem! es nodreix d'alguns del musicals més coneguts d'aquest gènere en el que les coses es diuen cantant. Des dels Miserables fins a El petit príncep, farem un petit recorregut per descobrir alguna de les seves cançons més populars.

T'ho diré cantant

FITXA ARTÍSTICA

  • Direcció artística: Isabel Pla.
  • Producció: Auditori Eduard Toldrà.
  • Intèrprets: alumnes de 1r d'ESO de l'IES Manuel de Cabanyes, IES Joaquim Mir, Col·legi Divina Providència i INS Baix a mar.
  • Músics: Pau Montané (percussió) i Maria Josep Carbonell (piano).
  • Gravació: Crispetes Films.

GÈNERE: projecció film cant coral.

DURADA: 50'

PREU ÚNIC: 2€. Exclòs de descomptes i abonament.

VENDA: a partir del 6 de març, a les 11h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

WEB: www.escenavilanova.cat/projectes_pedagogics

Amb la col·laboració de:

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord